Skip to main content

Over De Wildtshof

De Wildtshof is al ruim twintig jaar dé pensioenplek voor uw oude(re) paard.

Wij bieden 24-uurs zorg. Ook kunt u bij ons terecht voor tijdelijke zorg, bijvoorbeeld wanneer uw paard moet revalideren, tijdens uw vakantie of wanneer u uw paard tijdelijk niet zelf kunt verzorgen.

Op de Wildtshof leven de paarden onder optimale omstandigheden, afgestemd op de individuele behoefte van ieder paard. De dagelijkse verzorging is in handen van ons deskundige team, bestaande uit goed opgeleide en betrokken mensen. Wij controleren de paarden meerdere keren per dag en houden alle medische gegevens bij in een database. Ook monitoren wij het gewicht van de paarden met behulp van onze paardenweegschaal.

De Wildtshof beschikt over grote groepsstallen met uitloop en weide. De paarden kunnen zelf kiezen waar zij lopen, eten en slapen. De groepshuisvesting is opgezet naar voorbeeld van de HIT-actiefstal en het paddockparadijs. Er zijn vier groepen, waaronder een groep specials voor paarden die net wat meer zorg nodig hebben. Wij bieden ook individuele stalling of weidegang voor uw paard, evenals een combinatie van mogelijkheden.
U vindt de Wildtshof in Uddel, midden op de Veluwe. Dankzij de hoge zandgronden kunnen de paarden bij ons het hele jaar op de weide. Door de centrale ligging is de Wildtshof vanuit heel Nederland goed te bereiken.

De Wildtshof als u kiest voor welzijn en goede zorg voor uw paard!

Bent u op zoek naar:

  • Een paardenstalling wanneer u op vakantie bent?
  • Een stalling voor uw paard?
  • < diensten >
  • < diensten >
  • < dingen die mensen Googlen >