Skip to main content

Paardenhotel

paardenhotel de wildtshofGaat u op zakenreis of op vakantie? Heeft u tijdelijk extra zorgtaken of gunt u uw paard ook een paar weken vakantie? Dan kunt u uw paard onderbrengen in het Paardenhotel van de Wildtshof. Wij nemen dan de verzorging op ons, geheel volgens uw wensen.

Bij ons kan uw paard op stal en/of in een grote weidepaddock. Uw paard staat dan apart tussen de andere paarden of in een klein groepje (uiteraard alles in overleg). Zo heeft uw paard voldoende sociale contacten en is de kans op blessures beperkt. De paarden worden dagelijks aan de hand naar hun paddocks gebracht.

U kunt uw paard ook voor een langere periode bij ons onderbrengen, bijvoorbeeld voor enkele maanden of een jaar. In dat geval is het mogelijk om uw paard 24/7 in een kudde te plaatsen. Ook kan uw paard overdag in een groepsstal en ’s nachts in een individuele box.

De prijzen van ons Paardenhotel vindt u hier. Wilt u uw paard langer dan twee maanden bij ons onderbrengen, dan kunt u ons bellen of mailen voor een prijsopgave.