Skip to main content
17,5 jaar geleden kwam jij op je pad…. Wit…? Nee daar begin ik niet aan, maar jij won mijn hart vol overgave!
Wat een avonturen hebben wij beleefd. Wij zijn samen volwassen geworden van niet alleen naar buiten durven naar we gaan alleen nog maar samen baas!
Van bos en strand ritjes in de buurt naar vakantie houden op de Veluwe. Van een sprongetje tot iets wat op gymastieken in de bak leek.
Wat waren wij op elkaar ingespeeld mijn 4-voetige kanjer! ❤️
4 jaar geleden met pensioen dat had je verdiend. 2020 was niet jouw jaar. 2x hoefbevangen in krap 6 maanden tijd. Nu met zoveel pijn dat zelfs de zwaarste pijnstilling niet meer mocht baten. Mag ik egoïstisch zijn? Nee, dus na 17,5 jaar heb ik weer opnieuw voor jou gekozen met heel mijn hart.Samen zijn wij dit fantastische avontuur begonnen en samen zijn wij het geëindigd. Mijn hart ligt in 10.000 stukjes maar het is goed zo!
Mijn once in a lifetime horse! Mijn beste vriendin! Geniet op de groene weides daarboven groet je vriendjes die daar al zijn!
Ook Al ben je niet hier, wat in mijn hart zit raak ik nooit meer kwijt.
De hemel is een mooie ster rijker geworden vandaag 🍀💫✨
De Wiltshof bedankt voor de goede zorgen de afgelopen jaren⭐️

Leave a Reply