Skip to main content

Dag mijn knappe Gambo

Na een grote sportcarrière in Duitsland onder Schockemöhle kwam je uiteindelijk bij mij.
Je was in topconditie, snel, en gitzwart.
Vanaf het eerste begin hadden we een speciale band. Je stond voor mij voor vrijheid, onafhankelijkheid en avontuur. Je was geen allemansvriend en je sterke eigenzinnige en ondeugende karakter vond ik bijzonder. We vertrouwden elkaar, wat we ook deden waar we ook waren . Hoe stouter je deed hoe harder ik om je moest lachen en daarin vonden we elkaar. Wat hebben we het fijn gehad samen, wat hebben we veel leuke dingen gedaan, wat hebben we mooie ritten gemaakt. Je hebt van een fijn pensioen mogen genieten de laatste twee jaar, op de Wildtshof.
Maar, het headshaken tijdens de zomermaanden werd je te zwaar en dat wilde ik je dit jaar besparen. Ik heb je moeten laten gaan, in mei, net voordat de voor jou belastende zomerzon doorbrak.
Dag knappe ondeugende Gambo. Wat was je een bijzonder paard. Je blijft voor altijd in mijn hart. Je bent 25 jaar geworden.
Lisette

Leave a Reply