Skip to main content

Onze lieve Harvey! Pas 2,5 jaartjes jong toen hij in ons leven kwam.

image1image3

Wat een prachtig paard met een pittig, nieuwsgierig en vooral heel lief karakter. Verzot op sinaasappels, met een afstand van zo’n 3 meter had je kans niet onder het sap te zitten nadat hij klaar was. Wat hebben we veel meegemaakt in al die jaren; met een ploeg door het zand, mee op vakantie, springen als de beste (altijd 2x hoger dan de hindernis zelf) en heerlijke ritten door het bos en over het strand

.image4Harvey_DSC8016

Op 14 jarige leeftijd de beslissing genomen om Harf onder te brengen bij de Wildtshof. Door ‘beenproblemen’ kon hij niet meer bereden worden op ongelijke bodem wat inhield dat de dagen bestonden uit poetsen, knuffelen en wandelen over de verharde straat. Alle andere uren van de dag stond hij dan op stal, geen paardenleven vonden wij. Op redelijk jonge leeftijd mocht hij dus van zijn ‘oude dag’ gaan genieten op het land en zo zijn we 14 jaar geleden in Uddel terecht gekomen. Harvey heeft de mooie leeftijd van 28 bereikt en we kunnen wel zeggen dat hij een mooi leven heeft geleid!

Harvey_DSC0098Harvey_DSC4846

Lieve Karin en iedereen van het team, enorm bedankt voor de goede zorg, aandacht en liefde die jullie hem hebben gegeven! Hij had geen mooier plekje kunnen wensen zijn laatste jaren!

Rust zacht lieve Harf, we zullen je missen!

image5image6Yvonne en Patricia

Leave a Reply