Skip to main content
Kalief
Trouwe lieve vriend. Na 22 jaar kameraadschap heb je vandaag in alle rust afscheid genomen van het leven. Ik ben je zo dankbaar voor al die jaren. Wat hebben we veel beleefd.. de Ponyclub, wedstrijden, bos- en strandritten, logeerpartijtjes en Ponykamp. En natuurlijk heel veel knuffelen. Je was er altijd. De laatste jaren aan het genieten van een welverdiend pensioen. Je mocht zelfs mijn dochter nog ontmoeten.
Bij jou kon ik altijd “zijn”
Dat ga ik zo missen. Een plek om even alleen op te laden. Je was er altijd in al je vriendelijkheid en zachtheid. Toen je bij me kwam was je een echt vuur paard. Oh oh wat was ik het eerste jaar van je onder de indruk…Met het verstrijken van de jaren werd je rustiger. Je vond uiteindelijk je laatste plekje op De Wildtshof Paardenverzorgcentrum. Een geweldige plek met alle zorg en liefde voor jou. Je vond het er heerlijk. Leven in de kudde en altijd buiten. Zoals het bedoeld is.
Het voelt heel raar om ineens geen paardeneigenaar meer te zijn. Leeg..onwerkelijk..ik ga je missen grote eerste liefde. Rust zacht mijn lieve Kaatje. Over een paar weken kom je naar huis en geven we je een mooie laatste rustplaats. In dat bos waar we zoveel plezier samen hadden. 💔❤️

Leave a Reply