Skip to main content

Hallo allemaal,

Voor degenen die op Facebook zitten zal dit geen nieuws zijn, maar voor de zekerheid wijd ik er een blogje aan: KUNST, want zo mogen we de prachtige foto’s van Jacolien wel noemen toch?

_dsc2409

Naast onze vaste paardenverzorgster is Jacolien ook hobby fotograaf. Ze heeft een professioneel fototoestel en een basisopleiding fotografie gedaan en dus worden onze paardjes met enige regelmaat gefotografeerd. Deze foto’s vind je op de site van de Wildtshof (foto-album) en op Facebook. Je kunt je eigen paard dus door de jaren en seizoenen heen altijd terug vinden op een prachtige foto._dsc3760Wat misschien niet iedereen weet is dat deze foto’s bij Jacolien te bestellen zijn. Op gewoon formaat, of uitvergroot, op canvas, of digitaal zodat je er zelf iets mee kunt doen. Zelf heb ik één van de mooiste foto’s laten vergroten en op canvas af laten drukken en ik ben er nog iedere dag helemaal gelukkig mee.

20161123_112000

Toen ik het met Jacolien over het fotograferen had, zei ze dat ze de paarden op de Wildtshof is gaan fotograferen omdat ze zelf ervaren heeft hoe dierbaar deze foto’s kunnen zijn als je paard er niet meer is. Mooie, goede foto’s van je paard maken schiet er vaak bij in en dat is best jammer._dsc2024kopieMocht je belangstelling hebben dan kan Jacolien ook een echte fotoshoot van je paard maken, helemaal zoals jij dat wilt. Jacolien rekent een kleine vergoeding voor het materiaal en het werk, maar dat gaat altijd in overleg.

_dsc2580_edited

Nu we het toch over kunst hebben, kijk ook eens op de Facebook pagina van Barbara Lancel. Barbara maakt prachtige tekeningen van dieren en werkt ook in opdracht. Dus zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.

foto800-xmpkpjxzarabierbordeaux-hond-1border-collie

Facebook pagina Jacolien Fotografie

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van de foto’s kan je Jacolien mailen: jacolienfrens@hotmail.com

_dsc0430

Facebook pagina Barbara Dierenkunst

Voor meer informatie over mogelijkheden en de kosten van dierentekeningen kan je Barbara mailen: b.lancel@hotmail.nl

DSC_1096

 

 

Leave a Reply