Skip to main content

Sinds kort kom ik 1x per maand massage geven op de Wildtshof. Niet voor de paarden, maar voor de medewerkers. Zij werken zo hard om het de paarden naar de zin te maken, dat Karin vond dat ook zij wel eens verwend mogen worden.

Ik geef stoelmassages. Een vorm van massage waarbij men gemasseerd word op de rug, schouders,nek, hoofd, armen en handen. Men zit, gekleed,op een speciaal voor deze massage ontworpen stoel. Ik masseer de  harde spieren op de schouders, die kunnen wel een massage gebruiken. Ook de nek , en de rug krijgen een massagebeurt. Met een lekker muziekje erbij.

Het is een massage vorm die veel gegeven wordt bij bedrijven, waar men veel met computers werkt. Iedereen geniet ervan tijdens de massage die ongeveer 20 minuten duurt, hierna gaan de medewerkers weer uitgerust en verkwikt aan het werk.

Als masseuse geniet ik ook op de Wildtshof. Vanuit de kantine kijk ik tijdens de massages naar beneden naar de paarden die het ook prima naar hun zin hebben.

Als u ook zin heeft in een fijne ontspannende massage laat Karin dit dan weten. Ik vind het leuk om meerdere mensen te masseren.

Met groeten van Ada Herbschleb

One Comment

  • Patty schreef:

    Heb zelf al 7 jaar een masseur die ongeveer iedere 6 weken langs komt en behalve een ligtafel, vaak ook van deze stoel gebruikt.
    Kan gevoelig zijn, maar het resultaat is o zo heerlijk.
    Kan het iedereen aanraden in combinatie met een bezoek aan je lieveling.

Leave a Reply