Skip to main content

Senator (10-04-1999) Son (24-05-1998)
allebei overleden 28-06-2021

Het afscheid kwam erg onverwacht en was eigenlijk niet te vermijden.

Een afschuwelijke hoefblessure bij jou Son; er was onherstelbare schade ontstaan na een ernstige hoefzweer die in eerste instantie goed genezen leek te zijn.
En jij Senator werd steeds magerder en je gewicht bleef maar afnemen. Daarbij werd je steeds matter en je levenslust verdween.
Jullie waren onafscheidelijk; eerst in Almere waar we alles samen deden. Daarna is op de Wildtshof de band alleen maar sterker geworden.
Daarom kwamen wij tot de moeilijke beslissing om jullie tegelijk te laten inslapen en afscheid van jullie te nemen.

Een heftige gebeurtenis maar ook heel indrukwekkend en mooi om erbij te zijn om afscheid van jullie te kunnen nemen.

19 jaar zijn met z’n vieren door dik en dun gegaan. Wat hebben we veel meegemaakt in Almere Haven. We hebben vijftien jaar elke dag vele uurtjes samen doorgebracht.
Naast het rijden in de manege hebben we vooral van de bosritten erg veel genoten met z’n vieren. Wij hebben heel wat uurtjes met jullie op het grasveld naast de manege doorgebracht. Vaak liep er een wandelaar langs en kwam dan met de opmerking: zo de paarden mogen weer lekker snacken.


We fietsen nu nog regelmatig in de omgeving waar we met jullie de mooie buitenritten hebben gemaakt. Dan herinneren we elkaar weer aan de gebeurtenissen die we tijdens de ritten hebben meegemaakt.

Wij zijn regelmatig met jullie op vakantie geweest. Dat was bij Dwingeloo op een B&B adres met voor jullie fijne stallen en weides.

Na vijftien jaar op de manege hebben wij besloten om een fijne pensioenplek voor jullie te zoeken. Onze hoefsmid Joop Wijnen kwam met het advies om eens te gaan kijken in Uddel bij het paardenparadijs de Wildtshof. Eerst een afspraak gemaakt met Karin. Gelukkig was er plaats voor jullie en wij waren daar heel blij mee, want de sfeer en de faciliteiten gaven ons veel vertrouwen.


Op deze plek hebben jullie vier jaar mogen genieten van het echte paardenleven in de kudde. Hier hebben jullie het heel erg naar je zin gehad.
Voor ons was dit ook een heel goed gevoel dat bij de Wildtshof jullie een hele goede verzorging kregen.

 

 

 

 

 

 

 

Karin, Kelly, Merel en ook Jacolien nog heel hartelijk bedankt voor alles wat jullie voor onze paarden hebben betekend.

Wij wensen jullie het allerbeste.
Liefs en hartelijke groeten.

Lida en Theo

Leave a Reply