Skip to main content

Beste allemaal,

De afgelopen maanden hebben velen van jullie mij rond zien wandelen met een steeds dikkere buik en is er gedurende mijn zwangerschap enorm met mij meegeleefd.

Met heel veel trots kan ik vertellen dat ik op zondag 16 augustus om 09:00 uur ben bevallen van een hele lieve en gezonde zoon, Luca Finn Jefferson. De bevalling is heel snel en voorspoedig verlopen en wij zijn allebei ongeschonden ‘uit de strijd’ gekomen.

Ik was in de gelukkige omstandigheid dat ik letterlijk tot de laatste dag rustig door heb kunnen werken. Op zaterdagavond heb ik nog niets vermoedend de laatste avond ronde gedaan en de paarden na het voeren en controleren nog welterusten en tot morgen gezegd. Niet wetende dat ik de volgende ochtend om 09:00 uur een kleine baby in mijn armen zou houden (precies de tijd wij altijd onze werkdag beginnen). Ondertussen ben ik stiekem alweer even op stal geweest om de geur van paarden op te snuiven en ze even een aai te geven.

Via deze weg wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle steun en lieve wensen. Sommige van jullie zijn zo goed op de hoogte dat ik zelfs al hele lieve kaartjes en berichtjes heb ontvangen. Echt ontzettend leuk!!

Jullie zullen ons binnenkort vast een keer tegenkomen op stal, tot snel!

Liefs, Kelly en Luca.

Leave a Reply