Skip to main content

De verbouwing is gestart! We gaan de entree, trap en de hele boven verdieping aanpakken. De kantine, kantoor en vergaderruimte hebben we destijds lowbudget ingericht met allemaal krijgertjes. Ons doel was eerst alles voor de paarden in orde en dan kijken we verder. In 2017 hebben we de oprit en de stro schuur gebouwd. In 2019 hadden we geen grote plannen, alleen de paddock groot onderhoud geven. Dit gaf de mogelijkheid om een spaarpotje te creëren.

We willen de entree en bovenverdieping zo maken dat je bij binnenkomst dezelfde beleving hebt als achter bij de paarden en de weides. Hiervoor heb ik een mooi plan bedacht samen met vriendin en interieurarchitect Rouke Bloemsma. Inmiddels zijn de bouw en verf werkzaamheden gestart dus alles staat letterlijk op zijn kop en is een rommeltje op de bovenverdieping.  We proberen de overlast zo klein mogelijk te houden. We hebben een paar kleine ongemakken, zo mogen honden tijdens de verfwerkzaamheden in de hal en kantine niet naar boven. En zelf zitten we in de verflucht en moeten we oppassen dat we niet tegen de wanden aanlopen. De toilet gaat ook een verfje krijgen en we proberen dat zo te plannen dat er geen hinder is voor onze klanten.

Ik zal de voortgang op foto proberen te ‘vangen’ en jullie zo op de hoogte houden van alle vorderingen. We verwachten met de kantine medio februari en de rest eind maart gereed te zijn.

Leave a Reply