Skip to main content

Nog even een aanvulling op de laatste blog, daar hebben jullie nog wat foto’s van tegoed.

_DSC2649_edited

Gijs Titus

_DSC2851_edited

Bayard

_DSC2805_edited

Ushi

Voor Ushi is besloten om haar toch langer hier te laten. Ze staat inmiddels in de merriegroep. Ze moet nog erg wennen maar we hopen dat het haar goed doet.

Gisteren ging ik foto´s maken. Zo heerlijk om tussen de paardjes te lopen, de een na de ander die even gezellig bij me komt kijken. Zo ook Handyboy die maar achter me aan bleef lopen. En zo grappig, elk paard dat ik op de foto wou zetten joeg hij weg. Even later voelde ik dan weer een neus in m´n nek en dan stond hij weer naast me. 🙂

Vanmiddag zijn alle paarden weer gewogen. Ze lopen allemaal zo gemakkelijk de weegschaal op, alsof ze het dagelijks doen. Toen ik de merries ging doen zat de grote deur voor de stal al dicht (tot de avondronde zetten we een paar merries binnen die dan even rustig kunnen eten om zo te voorkomen dat ze afvallen). Dus ik liep met ze door het gangpad langs de ruinen. Dat vond Zico maar wat leuk. Die heeft al die tijd bij het hek gestaan en bij elke merrie die langskwam zachtjes hinniken. Maar helaas voor Zico, het blijft bij kijken.

Jacolien Frens

Leave a Reply