Skip to main content

Onze lieve Gambler,

Vijf jaar oud was je toen ik je kreeg voor mijn 15e verjaardag.

Gambler veulen IMG_8212Gambler Joyce IMG_8213

Gambler als veulen 😉

Een fantastisch lief, mooi en sterk springpaard. Het liefste paard ooit in de omgang en op stal. Maar oh wat hebben we een avonturen beleefd als we op wedstrijd gingen. Mensen riepen wel eens daar is familie Stout weer met Gambler – de draak – haha je was voor mij nog te sterk om te rijden. Maar toch hebben we mooie wedstrijden samen gereden.

Gambler springen IMG_8214Gambler springen IMG_8215

Naast Gambler had ik een paard Figaro waar ik in de klasse M springen mee reed. Op een gegeven moment was ik geselecteerd voor het Nederlandse jeugdteam, dolblij en trots was ik. Dat betekende ook dat het niveau omhoog ging en op de eerste wedstrijd ging het totaal mis. Figaro mijn steun en toeverlaat weigerde al op de eerste sprong en ik voelde meteen dit is niet goed. Figaro had last van zijn benen en kon niet meer springen en toen was het helaas allemaal opeens voorbij. Ik kon niet meer meerijden op dat niveau en Gambler was nog altijd te sterk voor mij

.Gambler_DSC0095

Mijn ouders en ik hebben toen besloten om voor Gambler een goed en blijvend huis te vinden, dat verdiende hij. Gambler had nl in zijn jonge jaren al aardig wat meegemaakt. Na een poosje zoeken zijn we uitgekomen bij de Wildtshof en in oktober 1997 is Gambler daar gaan wonen.

Gambler_DSC0528

Geweldige jaren met een top verzorging, een beter leven kan een paard zich niet wensen. Jarenlang waren Gambler en Harvey onafscheidelijke vrienden voor het leven. Gelukkig zijn ze nu weer samen.

Gambler_DSC7301

Rust zacht grote vriend. Lieve Gambler we missen je, bedankt voor de 29 mooie jaren.

Kus Joyce

Team de Wildtshof, bedankt voor alle goede zorgen. Groetjes fam. Stout

Leave a Reply