Skip to main content

De kortste dag is alweer achter de rug, vol verwachting kijken we uit naar wat het nieuwe jaar ons brengen zal. Eén goed voornemen hebben we net voor kerst kunnen volbrengen, de website van De Wildtshof heeft een nieuwe look gekregen.

In overzichtelijke pagina’s leggen we uit wat we voor jouw paard kunnen doen; onder de knop ‘Blog’ vind je de verhalen over het wel en wee op De wildtshof en natuurlijk is daar ook de Memory Lane, waar we de paarden gedenken die niet meer bij ons zijn.

Nieuw is de kennisbank, die we langzamerhand gaan vullen met interessante artikelen over de gezondheid van oudere paarden.

Aan jou de vraag om mee te denken, wat zou je graag willen lezen in de kennisbank en naar welke activiteiten achter de schermen ben je nieuwsgierig? Waarover gaat de volgende blog? Wat kan er duidelijker? Of wil je een complimentje maken? Laat het ons weten, dan gaan wij ons best doen om te blijven verbeteren.

Voor nu wenst het team van De Wildtshof jou en je dierbaren  hele fijne dagen en een goede jaarwisseling. Wij maken er hier een feestje van.

Tot gauw

Leave a Reply