Skip to main content

We hebben prachtig weer gehad en dat leverde ook weer hele mooie foto’s van Jacolien op. Hieronder wat sfeerfoto’s in de sneeuw.

sneeuwpaarden wal sneeuwpaarden groep in sneeuw

Gelukkig hadden we naast sneeuwbuien ook prachtige zon

2015 overzichtsfoto stal rossie en tamera

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij een voerstraat ontworpen en was ik bezig om hiervoor geld bijeen te krijgen via donaties en subsidies. Nu kan ik met groot plezier melden dat we het laatste bedrag van een Stichting voor welzijn van paarden gaan krijgen. Dit betekend concreet dat we ons ontwerp daadwerkelijk gaan laten bouwen en het welzijn van onze oudjes te vergroten! Natuurlijk willen we ook een voorbeeldfunctie voor ander paardenbedrijven zijn en een oplossing bieden voor het individueel voeren in een groep.

Ik had gedacht dat ik nu wel klaar zou zijn, maar de afgelopen maand heb ik weer een nieuw idee bedacht. Wat het is vertel ik nog niet, maar er wordt inmiddels al weer van alles bedacht, uitgezocht en onderzocht ūüėČ

Vandaag zijn ook de nieuwe groepstal deuren voor de twee ruinen groepen geleverd en opgehangen. De oude deuren functioneren niet naar behoren, waren erg zwaar en sommige paarden eten toch hout ondanks dat ze onbeperkt hooi hebben. Kortom dat gaf veel frustratie en we hebben nieuwe deuren laten maken. Deze deuren zijn 2-delig dus we kunnen nu met extreme koude of wind een deur vastzetten en de doorgang halveren.

staldeuren1 staldeur

Komende week is het vakantie en we zijn helemaal volgeboekt met vakantiepaarden. Vandaag zijn de eerst twee Monty (haflinger) en Vespa (shetlander) gearriveerd.

vak pa

 

KJ

Leave a Reply