Skip to main content

We hebben veel plezier op de Wildtshof, zowel de paarden hebben apenstreken maar we hebben ook een aantal klanten die iets geks of grappigs verzinnen. Meestal hebben we er geen foto’s van maar deze twee dames, Fleur en Linda maken ze gelukkig zelf.

fleur en smiley paardKoffie ruikt vreemd! Wij denken dat dit Nashville is maar we weten het niet helemaal zeker.

zoek fleur julft nashville

Zoek Fleur, we geven een hint……ze zit achter Julft en Nashville 😉

Iwanda 25 jaar

 

De dames vergeten natuurlijk  hun eigen kanjer Iwanda niet, 25 jaar moest uitgebreid gevierd worden door mens en dier!

Over gekkigheid gesproken, terwijl Jacolien en ik serieus proberen iets leuks op de website te zetten houd directrice Chanel alles strak in de gaten en dat ziet er zo uit

kantoor Karin Chanell

 

De directrice als crumpy cat, wanneer haar plek wordt ingenomen 😉

grumpy cat

Oke, wil ik mijn leesbril op mijn neus zetten zijn mijn glazen helemaal nat! Zeg ik; hoe kan dat nou? Jacolien; je haar is nat. Pffff  blond ;-(

Maandagavond laatste ronde door Jacolien: Zico ligt heerlijk te knorren in het stro, jacolien gealarmeerd (doet ie anders nooit!) rent naar de voerkamer en pakt de stethoscoop. Gelukkig niets aan de hand, meneer lag gewoon te knorren van genot. Helaas geen foto van een slapende Zico, maar zo ziet het er hier ’s avonds uit

slapende paarden

Het verharen is bij veel paarden al begonnen en Jacolien gaat lekker in het zonnetje paarden poetsen, staarten knippen en sommige oorflappen eraf knippen. Zodra de paarden in de gaten hebben dat Jacolien ze lekker wil krabbelen staan ze letterlijk in de rij. Sommige proberen daarna nog een keer aan de beurt te komen. Marcella pakte het reuze slim aan en ging Jacolien op haar rug kriebelen om haar zo te verleiden haar nogmaals te poetsen.

poetsen

Op een middag hoorde Jacolien vreemde geluiden uit de special paddock komen. Wat gebeurde er? Amber probeerde achteruit te slaan, iets wat ze niet kan, maar om haar statement te maken gooide ze dus hele vreemde geluiden in de strijd in de hoop dat die indruk maakte.

amber

We hebben verleden jaar afscheid genomen van Snowy 37 jaar en

snowy

Thor 29 jaar. Deze twee kanjers hadden we nog niet genoemd in onze blog dus dat doen we bij deze ThorWe hebben ook weer een aantal nieuwe paarden mogen verwelkomen op de Wildtshof.

Bianca is een 36 jarige merrie die haar mannetje (vrouwtje) nog wel staat. Ze deelt inmiddels de box met Pursey en Lady en die drie vinden elkaar heel erg leuk. Inmiddels hebben we de deur tussen de box dicht omdat Lady veel te dik werd en Pursey en Bianca, die heel rustig eten, tekort kwamen. Nu kunnen ze toch fijn bij elkaar blijven en een ieder krijgt wat haar/hem toekomt. (lady staat op de achtergrond)

Bianca

Iris een 25 jarige merrie die van een andere pensioenstal komt waar helaas geen weidegang in de winter mogelijk was. Het is voor Iris heel belangrijk dat ze veel loopt ivm haar voeten en speciaal beslag. Inmiddels is Iris dikke maatjes met Muquette en sinds een paar dagen lijkt Ashley zich ook aan te sluiten bij die twee dames.

Iris

Muquette een 26 jarige merrie die in een paddock paradise stond maar te laag in rangorde kwam tussen de jongere paarden. Bij ons in de special groep is ze duidelijk aanwezig en eist ze prima haar plaatsje op. Iris is haar grote vriendin.

Muquette

Iwan is een 12-jarige ruin en een bekende op de Wildtshof, hij komt elke zomer bij ons vakantie vieren. Helaas heeft hij nu een blessure en mag hij een paar maanden op de Wildtshof blijven totdat hij weer hersteld is.

Iwan

Bon Jovi mocht weer aan het werk, maar zijn eigenaresse kon dit vanwege ziekte niet meer zelf en zocht een goed thuis voor hem. Wij hebben haar in contact gebracht met een oude stagiaire van ons, Lisa, en dit contact klikte heel goed tussen mens en dier dus Bon Jovi mocht met Lisa mee naar huis en geniet nu weer van fijne buitenritjes.

Bon Jovi en LisaKarin en Jacolien

 

2 Comments

Leave a Reply