Skip to main content

Beste allemaal,

Nu de corona maatregelen versoepeld gaan worden, vinden wij dit een uitgelezen kans om jullie uit te nodigen op De Wildtshof.

Naast dat wij het ontzettend leuk vinden om iedereen even te zien en te spreken, zijn er een aantal bijzondere redenen voor een gezellig samen zijn;

  • Het afscheid van Jacolien die per 1 juni jl. een nieuwe uitdaging heeft gevonden en inmiddels ons team heeft verlaten
  • Het welkom van Merel die per 1 juli fulltime ons team komt versterken
  • De verlate nieuwjaarsborrel, die vanwege de verbouwing uitgesteld moest worden

Wij willen dit graag doen op zaterdag 11 juni van 13:00 uur tot 15:00 uur. Graag vernemen wij vóór 9 juli wie er willen komen en met hoeveel personen.

Parkeren kan op deze dag in het weiland achter de opslag plaats van de plastic balen, dus niet op de normale kleine parkeerplaats.

Wij hopen velen van jullie te mogen begroeten op deze dag!

Graag wil ik meteen van deze gelegenheid gebruik maken om huishoudelijke mededelingen te delen;

  •     Nu de maatregelen rondom het Corona virus versoepeld gaan worden, hoeft er 1 juli hoeft er geen afspraak meer gemaakt te worden om je paard te komen bezoeken. Wij gaan ervan uit dat eenieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt, m.b.t. de maatregelen rondom het Corona virus. Wij willen iedereen heel erg bedanken voor het begrip en de medewerking de afgelopen weken. Onder andere door jullie inzet konden wij er voor zorgen dat iedereen toch zijn paard kon blijven bezoeken :).
  • Klanten die de borstels van de Wildtshof gebruiken willen wij vragen om de borstels goed te ontharen en vervolgens in de witte ontsmettingsbak te leggen.
  • Op de wasplaats in een briefje opgehangen om geen paarden meer op de wasplaats te voeren, omdat de put verstopt raakt van de voerresten. Dit verzoek is aan iedereen en geldt dus óók voor paarden ‘die niet knoeien’.
  • Wij willen iedereen verzoeken om alleen het eigen paard te voorzien van lekkernijen.Wij hebben verschillende paarden op stal die geen snijtanden en/ of geen kiezen meer hebben. Dit is van de buitenkant niet zichtbaar, maar kan wel voor vervelende situaties zorgen.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 11 juli!

Leave a Reply