Skip to main content

Lieve Un Ami,

Het was Pasen 2006 toen ik jou voor het eerst zag. Er werd mij verteld dat jij erg heet was voordat ik op jou stapte. Toen ik op jouw rug zat, begreep ik wat zij bedoelde. Jij wilde altijd meer dan je best doen, je gaf alles wat je had, altijd! Als ik alleen maar dacht om te gaan galopperen, deed je het al. Dat is uiteindelijk ook de reden geweest waardoor je helaas vervroegd met pensioen moest gaan. We hebben altijd geprobeerd je te leren dat, wat je gaf, meer dan genoeg was, helaas is dat niet gelukt. Je dacht nooit aan jezelf.Je hebt ooit een staande ovatie gekregen, die had je ook meer dan verdiend, voor alles wat je hebt gedaan!

 

Je hebt mij veel geleerd, ik heb geleerd om alles uit te schakelen tijdens het rijden en met jou bezig te zijn. Als ik dat niet deed, dan lukte het niet. Je hebt me ook geleerd hoe het voelt om 100% op elkaar te kunnen vertrouwen en wat is dat bijzonder! Dank je wel lieve Un Ami, voor alles!

Hopelijk ben je bij je grote vriend Lamiro en kunnen jullie weer samen zijn. Zorg je dit keer beter voor jezelf!

 

Leave a Reply