Skip to main content

Lieve mensen,

We zijn een week verder en iedereen lijkt alweer gewend te zijn aan het Corona virus. Dat is mooi zou je zeggen, maar met “gewend zijn aan” bedoel ik dit geval “ik heb nergens last van dus het kan wel” We merken dat iedereen weer dichter bij elkaar komt staan om te praten. We zien dat er twee klanten naast elkaar staan te poetsen op de poetsplaats.

We horen de eerste verhalen van mensen die wat hoesten of niet fit waren en dat zelf niet in de gaten hadden. Ook zij dachten “ik heb nergens last van”. NEE, niet komen, wees je bewust dat dit ook het begin van iets anders kan zijn. Er heersen nu drie soorten griep, waarvan 1 het Corona virus!! Neem het zekere voor het onzekere en kom niet hier naartoe als jij, je familie of vrienden verkoudheidsklachten hebben.

Ik volg elke dag de Corona kaart van de RIVM die dagelijks verandert. Wij zaten in Uddel in een virus vrij gedeelte, ook de meeste klanten die uit het westen komen zaten in een rustige omgeving. Echter ik zie de verspreiding en intensiteit ook in deze gebieden hoger worden. Een groot deel zit in het deel van “eraan gewend zijn” of “ik heb nergens last van”. Moeilijk, ook voor ons want wij willen de paarden kunnen blijven verzorgen en gastvrij zijn.

Vandaag zaterdag zag ik dat er meerdere klanten tegelijk waren en sommige met zijn tweeën. Om te voorkomen dat we elkaar ongewild ziek maken ga ik je verzoeken om met ingang van morgen, zondag 22-3 je bezoek te melden bij mij, Karin, op mijn telefoonnummer 0623547926.

Op deze manier wil ik het bezoek gaan spreiden door tijd frames te geven wanneer je hier bent. Tevens hebben we dan ook een overzichtslijst van wie er wanneer geweest is. Alles om te voorkomen dat er iemand ziek wordt. En als er iemand ziek wordt wij dit ook kunnen laten weten.

Mocht er een totale Lock down komen dan is het niet anders en zullen wij er alles aan doen om zoals altijd goed voor je paard te zorgen.

Met warme groet,

Karin

Leave a Reply