Skip to main content

De verbouwing is nog niet helemaal klaar. Ook hier gooit de Corona roet in het eten. Het bedrijf wat de vloer zou leggen heeft Corona zieken en we wensen hen veel beterschap. Wij wachten liever en hebben besloten de laatste ruimtes in te richten en de vloer later erin te laten leggen.

Onze schilder behoort tot de risico groep en hij heeft boven alles afgemaakt, waarbij hij zijn eigen ruimte(s) tot zijn beschikking had waar wij niet kwamen. De toilet heeft hij in twee dagen geschilderd en die dagen hebben wij geen klanten ontvangen en zijn we zelf naar een andere toilet uitgeweken. De trap en beneden moet nog even wachten op het nieuwe verf kleurtje.

Wij zijn nog steeds allemaal gezond, wel heel voorzichtig en een verkouden Kelly is een aantal dagen om die reden weg gebleven. Normaal zou je daar niet voor thuis blijven maar nu wel.

De tijd frames op afspraak die we nu hanteren voor de klanten worden zeer gewaardeerd door iedereen. Wij hadden ons niet gerealiseerd dat veel van onze klanten ook tot de risico groep behoren, mantelzorger zijn, of zelf op een andere manier kwetsbaar zijn of iemand binnen hun gezin. Op deze manier kan iedereen lekker zijn paard komen poetsen en er even uit zijn zonder in contact te komen met anderen. Iedereen neemt wel eigen verantwoordelijkheid voor kranen, deurknoppen e.d. want die kunnen we niet continu schoonmaken. De meeste hebben zelf doekjes of gel bij zich en in de kantine liggen er ook doekjes.

Al met al gaat het prima en worden de paarden lekker door hun wintervacht geholpen. Voor de oude paarden is de verharingstijd ook een kwetsbare periode die veel extra energie kost. Een extra goede poetsbuurt van de eigenaar is dan ook heel fijn voor ze.

Verder zijn alle zomer voorbereidingen bijna klaar, de weiden zijn bemest en zodra het warmer wordt en het gras wat verder gegroeid is (ivm fructaan gehaltes) kunnen de paarden straks weer heerlijk naar de wei.

De sproei installatie wordt weer neergelegd want het is hier inmiddels alweer heel erg droog en we willen op tijd gaan sproeien zodat het gras kan blijven groeien.

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe.

Leave a Reply