Skip to main content

Karin heeft  als ervaringsdeskundige meegewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw voer voor oude paarden. Het nieuwe seniorenvoer van Pavo is op dierendag, 4 oktober 2014, gelanceerd. Het blad ‘de Strengen’ van het KWPN stamboek, heeft een mooi artikel geplaatst hierover. http://www.pavo.nl/download/6789/2014/countries/netherlands/PDF_Pavo_in_de_media/Pavo_in_de_media_in_2014/IDS_19_Pavo_Senioren_2.pdf

En in de newsfeed van Pavo  http://www.pavo.nl/download/6792/2014/Images/18plus/D140167_Newsfeed_18Plus_NL_WEB.pdf  vind je een leuk stuk over de geboorte van het nieuw product waarin Karin en de Wildtshof genoemd worden als ervaringsdeskundige.

In de kantine liggen zowel het magazine als de newsfeed om mee te nemen.

Wij vinden het ook erg leuk dat er drie foto’s van Jacolien in de newsfeed zijn opgenomen. Domino staat bij het stukje over de ziekte van cushing, Kalvados en Karin staan bij de geboorte van een nieuw product en links naast onze naam lopen D-Dream en Domino richting de stal.

Helaas zijn zowel D-Dream als Domino onlangs overleden maar dit is een mooie herinnering aan beide fantastische en lieve paarden.

 

 

Leave a Reply