Skip to main content

Hallo ik ben Emy en ik ben 14 jaar oud

Ik ben hier gekomen door Loesje. Ik verzorgde haar maar de eigenaresse had een spierziekte dus kon niet meer voor haar zorgen. Dus stond ze te koop…

Mijn moeder had al contact met Suzanne en vroeg of ik het nummer van Karin mocht hebben.

Ik mocht voor Loesje zorgen en kreeg les van Jacolien in ruil dat ik ook af en toe kwam helpen op de WH het bleef natuurlijk niet bij af en toe?

Ik vind het werk hier zo geweldig dat ik hier mijn rust en ontspanning vind. Ook als ik hier ben vind ik het heel erg leuk om te helpen met scheppen en lekker de paarden te poetsen.

Zo mooi om te zien dat ze allemaal verschillend zijn hun eigen karakter en uiterlijk hebben er hier lekker paard kunnen zijn.

 

Ik ben heel erg dankbaar dat Jacolien, en natuurlijk de rest van het team, mij zo goed begeleid hebben. Dank jullie wel daar voor.

Heel veel vriendinnen hebben een baantje zoals de afwas doen of vakken vullen en hebben ze het over collega’s. Maar hier zijn het niet alleen mijn collega’s maar voelen ze ook als vrienden. Je kent ze zo goed en ook de klanten zijn geweldige mensen.

Paarden vragen niet veel van je en kunnen je ook niet kwetsen of pijn doen. Ze zijn allemaal stuk voor stuk oud of jong een maatje van me.


Karin dankjewel dat je me hier hebt gebracht ik ben je hier heel erg dankbaar voor ik hoop dat ik hier nog heel erg lang mag blijven werken.

Emy

Leave a Reply