Skip to main content

Kingslady heeft bijna 4 jaar mogen genieten van haar welverdiende pensioen op de Wildtshof.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma en ik zagen dat ze medio maart  van dit jaar minder werd. Haar ogen lieten haar nu te vaak in de steek waardoor ze niet meer optimaal kon genieten. De ontstekingen kwamen steeds dichter op elkaar en duurder ook langer, ondanks druppelen en haar masker. We zijn toen in gesprek gegaan met haar vaste verzorgster Jacolien en Karin. Karin beaamde het gelijk en vertelde ons ook dat ze in rangorde was gedaald. Ma en ik hebben toen de moeilijke beslissing genomen om haar in te laten slapen.

King is 25 jaar ons kind geweest, dus dat ging niet in de koude kleren zitten. De familie en onze vrienden leefde dan ook mee. Quint en Xem hebben haar s morgens 26 maart nog lekker gepoetst en geknuffeld en veel lekkers gegeven samen met ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

King hield zich super stoer. In de middag kwam de dierenarts , ze vertelde ons eerst in de kantine hoe en wat we konden verwachten. Ook hebben we toen foto’s bekeken met zijn allen van King haar beste jaren, wat een verschil. Ze was op. Het ging allemaal heel rustig en vredig in haar vertrouwde kudde. Totaal geen tegenwerking ook. We hebben haar met zijn allen een heel vredig afscheid kunnen geven, en daar zijn we heel dankbaar voor.

 

 

 

 

 

 

Haar vriendjes kwamen afscheid nemen en de hond likte haar af, zo mooi. King lag Onder haar wedstrijd deken, wij hebben toen een laatste proost uitgebracht op een super lief paard waar we allemaal zielsveel van hebben genoten. In de avond is Kingslady opgehaald door de eigenaar van crematorium Beverwijk waar ze is gecremeerd. S avonds werd ik keurig gebeld dat ze daar was aangekomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij hebben King op haar verjaardag (20 mei) met z’n allen uitgestrooid in de wei van de Wildtshof. Dit was ook heel bijzonder. Onze jongste zoon Xem van 6 bestrooide nog even zijn broer van 12. Toen we haar tegelijk uitstrooide op teken van Karin leek t of er 2 paarden ontstonden uit t as. Zo mooi, wij denken dat ze weer samen is met ons andere paardje Corina.

 

 

 

 

 

 

Jacolien bedankt voor alles, ik kon altijd bij jou terecht als ik twijfels of vragen had. Karin bedankt voor je eerlijkheid en dat King uitgestrooid mocht worden op haar vertrouwde terrein van de laatste jaren.

 

 

 

 

 

 

 

 

We kijken terug op een prachtig bijzonder afscheid van een geweldig paard en zijn dankbaar dat ze bij jullie haar laatste jaren heeft mogen beleven. Ze zit in ons hart en koesteren de vele mooie herinneringen.

Ciska en Cora Kruijt

Leave a Reply